ЗА НАС

Подарете на вашето мъниче едно прекрасно пътешествие, което ще го отведе до далечни дестинации, ще го запознае с вълнуващи факти и ще намира отговори на любопитни въпроси от заобикалящия го свят. Искате ли то да научи всичко за пътуванията до интересни държави, да знае какво е „слънчева енергия“, да научи факти за „ кръговрата на водата“ или тайнствения свят на микробите? Със своите верни приятели Ян и Моли, детето ви ежемесечно ще открива различни теми, пълни с шарени материали, принадлежности и игри.Подготвили сме образователни теми, които стимулират мисленето, развиват и завладяват детското въображение.

Проектът се ражда между ежедневието на две приятелки. Весела и Цветлена.
Весела е майка на две деца, която често се сблъсква с това как да помогнем на децата си да учат, да развиват своите умения, да опознават света и едновременно с това да се забавляват и играят.
Цвети е пътешественник, за нея близките дестинации отдавна са открита карта. Енергията, която тя носи на проекта е заредена от магията на всички пътувания, които е преживяла и сега иска да предаде желанието и опита си на децата. Атмосферата на непознатите земи е завладяваща, а любопитните факти на науката и природата са ценни познания. Така, готови да въвлекат децата в едно невероятно себепозние, Веси и Цвети превръщат в реалност проекта “ Учи и пътувай с KOOKY out of the box!”

Консултант при изготвяне на проекта е психологът д-р Петя Варчева.
Тя е доктор по клинична психология и семеен консултант със специализации в България и Англия.
Изследователските й интереси са насочени към детското развитие в предучилищна възраст в контекста на семейната динамика.
Петя работи с деца, възрастни и семейства и вярва, че едно от най-важните условия за емоционалното, социалното и интелектуално развитие на децата е тяхното любопитство и способността им да експериментират и учат, ИГРАЕЙКИ.
Именно това е залегнало като основен принцип при разработване на проекта „Kooky out of the box”, който предоставя един чудесен начин да бъдат съчетани удоволствието от играта в семейството и откриването на света, който ни заобикаля!

KOOKY travel with КЕФ

Вижте още

Подари с КЕФ! Аксесоари за пътуване за малки и големи

всичко от което имаш нужда
-
в една кутия

Образователно

Учи с любопитни ЕКСПЕРИМЕНТИ и интересни факти.

креативно

Упражнява творческите умения и развива въображението.

Удобно

Всичко необходимо, събрано на едно място, доставяно всеки месец.

Забавно

Награждава с подаръци и поражда детски усмивки.

Открий повече