НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

  • Плащане при получаване – Най-популярния начин на разплащане в България. Плащането се осъществява при самата доставка на стоката. Парите се дават на куриерския служител на Рапидо.
  • Банков превод – Плащането се извършва чрез банков трансфер до сметката на фирмата ни в лева "Ве Лена Груп" ООД, IBAN BG30RZBB91551006879223, Банка: Райфайзенбанк ЕАД. Моля, поставете номера на поръчката си като основание за плащане. След извършване на плащането клиентът трябва да ни изпрати еmail на office@kooky.com с номера или сканираното копие от транзакцията.
  • Плащане с дебитни и кредитни карта – Системата ни предлага разплащане чрез Visa и MasterCard. Плащането се осъществява чрез защитените система за онлайн разплащане на Borica (Ве Лена Груп не носи отговорност за допълнителни такси, начислени от банките).

ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА

При всяка поръчка от нас, вие ще получите касова бележка за платената стойност на закупените продукти. Ако искате да Ви издадем фактура, трябва да въведете данните за фактурата в мястото за коментар при правене на самата поръчка: име на фирмата, адрес, телефон, данъчен номер и материално отговорно лице (МОЛ).

KOOKY travel with КЕФ

Вижте още

Подари с КЕФ! Аксесоари за пътуване за малки и големи

всичко от което имаш нужда
-
в една кутия

Образователно

Учи с любопитни ЕКСПЕРИМЕНТИ и интересни факти.

креативно

Упражнява творческите умения и развива въображението.

Удобно

Всичко необходимо, събрано на едно място, доставяно всеки месец.

Забавно

Награждава с подаръци и поражда детски усмивки.

Открий повече