Общи условия

ВЪВЕДЕНИЕ

Тези условия за ползване ще ти дадат основни насоки за ползване на уебсайта на KOOKY с оглед неговото по-добро и пълноценно използване. Тук ще намериш детайли за нашата политика и регулации по отношение на секцията Правила за ползване.Препоръчваме ти да ги прочетеш внимателно. Настоящето представлява основен поглед и е валидно само и единствено за сайта на KOOKY. Ако имате въпроси относно общите условия, свържете се с нас на: office@kooky.bg.

ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

Използвайки този уебсайт: kooky.bg ти се съгласяваш със следните правила и условия :

ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

С цел закупуването на продукти от kooky.bg Вие подавате лична информация. Тази информация е под закрилата нa Закона за защита на личните данни. KOOKY използва личната информация, с цел да подобри услугите, които Ви предлага. Изпратената от Вас информация се използва единствено за изпълнение на Вашата поръчка. Можете да се запознаете с Политиката за поверителност тук

РЕГИСТРАЦИЯ и забравена парола

За да си направите регистрация, трябва да попълните всички задължителни полета по възможност с максимално изчерпателна и актуална информация. Липсата на такава информация може да затрудни и усложни обработката на поръчките Ви.

Ако сте забравили паролата си, трябва да въведете вашия е-майл адрес в полето "Забравена парола", след което ще получите нова автоматично генерирана парола в пощенската си кутия. От съображения за сигурност е желателно да смените автоматично генерираната парола с нова.

Промяна на цени на стоки

KOOKY има право да променя цените по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална към момента на даване на поръчката.

При намаление на цените, намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

При допуснати технически грешки от страна на потребителя в информацията, предоставена от него при извършване на поръчката, KOOKY има правото да откаже изпълнението на поръчката без да дължи обезщетение на потребителя.

Намалените цени се обявяват, като новата цена е поставена до старата, която е зачертана.

Начин на плащане

ИЗДАВАНЕ НА ФАКТУРА

При всяка поръчка от нас, вие ще получите касова бележка за платената стойност на закупените продукти. Ако искате да Ви издадем фактура, трябва да въведете данните за фактурата в мястото за коментар при правене на самата поръчка: име на фирмата, адрес, телефон, данъчен номер и материално отговорно лице (МОЛ).

ДОСТАВКА

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

СРОК И ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

на абонаменти планове Kooky Learn/ Travel out of the Box

СРОК И ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

на продукти от магазина ЗА МАЛКИ и ЗА ГОЛЕМИ

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Правила за абонаменти KOOKY out of the box

Собственост на сайта